Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Bold Metals Collection από Real Techniques

Κοριτσάρες μου αποφάσισα να σας παρουσιάσω τα καινούργια πινέλα Real Techniques Bolt metals collection των Pixiwoo !Όταν τα είδα πρώτη φορά έπαθα,είναι απίστευτα όμορφα και μόλις τα δείς θέλεις να τα αποκτήσεις όλα και να στολίσεις με αυτά το μπουντουάρ σου !
 
 
 
Είναι όπως μπορείτε να δείτε και εσείς πανέμορφα και δείχνουν απίστευτα πολυτελή ,πρός το παρόν μπορείτε να τα βρείτε μόνο στα Boots που στέλνουν Ελλάδα απλά έχουν λίγο τσουχτερά μεταφορικά!Η σειρά αποτελείται από 3 κατηγορίες μια για τα μάτια silver που έχει 3 πινέλα,μια για την βάση gold που έχει 2 πινέλα και τέλος την pinkgold που έχει 2 πινέλα για ρούζ και contour!Πάμε να τα δούμε όμως ένα ένα (θα σας γράφω τιμές σε λίρες Αγγλίας όπως τα έχει και στο site και θα σας κάνω την μετατροπή σε €):
 (η φωτογραφία είναι από το blog camelie makeup )
SILVER:
200 Oval shadow brush 15 λίρες=19,13€ :είναι ένα πλατύ πινέλο για να απλώνεις σκιά στο κινητό βλέφαρο και μπορείς να το δουλέψεις με πουδρένιες και με υγρές σκιές .
 
201 Pointed crease brush 12 λίρες=15,30€:είναι ένα πινέλο για την κόγχη και κάνει εύκολο smokey eyes.
 
202 Angled liner brush 10 λίρες=12,75€:είναι για το eyeliner αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για να γεμίσεις τα φρύδια με σκιά η με eyebrow gel liner. 
 
GOLD:
100 Angled powder brush 25 λιρες=31,88€:είναι το τέλειο πινέλο για να απλώνεις πούδρα σε compact η loose μορφή σε όλο το πρόσωπο.
 
101 Triangle foundation brush 22 λιρες=28,05€:απίστευτο σχήμα για πινέλο,είναι για να απλώνεις το μέικ απ σε όλο το πρόσωπο σε υγρή η πουδρένια μορφή και ανάλογα πως το κρατάς κάνεις και κάτι διαφορετικό.Με την πλατιά πλευρά απλώνεις σε όλο το πρόσωπο,με της γωνίες σε βοηθάει να τοποθετήσεις προιόν κάτω από τα μάτια και γύρω από την μύτη με απίστευτη ευκολία.Τέλος με την κορυφή του πινέλου μπορείς να καλύπτεις ατέλειες με μεγάλη ακρίβεια.
 
PINKGOLD:
300 Tapered blush brush 24 λίρες=30,60€:είναι για να απλώνεις το ρούζ σε πουδρένια η κρεμώδη μορφή και όπως λέει αφήνει ένα πολύ φυσικό τελείωμα.
 
301 Flat contour brush 22 λίρες=28,05€:είναι ένα πινέλο που από το σχήμα του μπορείς να καταλάβεις οτι θα κάνεις σαν παιχνίδι τα κοψίματα στο πρόσωπο σου με πουδρένιο η κρεμώδες bronzer.
 
Αυτά είναι λοιπόν τα πινέλα ,μπορώ από τώρα να σας πώ οτι έχω βάλει στο μάτι τουλάχιστον 2 από αυτά και δεν μπορώ να τους αντισταθώ με τίποτα!Δεν έχω δεί κανένα review ακόμα αλλά πιστεύω πως θα δίνουν ένα τέρμα επαγγελματικό αποτέλεσμα και οι τριχούλες τους πρέπει να είναι απίστευτης ποιότητας και λέω πρέπει γιατί τα έχω δεί μόνο σε φωτογραφία!
 
Εσείς θα αγοράσετε κάποιο από αυτά?
Φιλάκια πολλά
Κατερίνα
 
 
 
 
 
 
 

6 σχόλια:

  1. Πολυ κατατοπιστηκο το ποστ σου Κατερινα ,εγω θα αγοραζα καποια απο αυτα τα πινελα και ειδη εχουν μπει στην λιστα μου,τα πινελα τα θεωρω εργαλεια που με αυτα τα εργαλεια μπορεις να κανεις θαυματα στο μακιγιαζ .Επενδυω συνεχεια σε πινελα απο διαφορες εταιρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολυυυ !Καποια στιγμή και εγω θελω να παρω κάποιο απο αυτα καταλαβα πως μονο με τα κατάλληλα πινελα μπορεις να κανεις πραγματικό μακιγιαζ !

      Διαγραφή
  2. Ειδικά το gold για την πούδρα μου έχει κλέψει την καρδιά! Αχ είναι τέλειααα!
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε φιλενάδα εμενα μου την έκλεψαν ολα!αμαν γιατι τα εκαναν τοσοοοο ακριβαααα !!

      Διαγραφή
  3. Είναι όντως πανέμορφα!!! Ειδικά το 301.... <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή