Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

Πως έκανα pigment μια shimmer σκιά που έσπασε και έφτιαξα το τέλειο dupe για το pigment Naked απο Mac!

Πρίν από αρκετό καιρό είχα αγοράσει μια υπέροχη shimmer σκιά απο την εταιρεία Essence ήταν η : 3D eyeshadow   04 Irresistible Caramel Cream

μια απίστευτη σκιά με φανταστική λάμψη που αν την βρείτε σας προτείνω να την αρπάξετε με τα μάτια κλειστά !΄Οταν έφτασα σπίτι ανακάλυψα οτι τα είχα κάνει μαντάρα ....μέσα στην σακούλα με τα πράγματα είχε σπασει η σκιά και ήταν όλα χάλια ...
με πείραξε πολύ γιατί δεν είχα προλάβει καν να δώ αν είναι καλη, τελικά ομως ετσι οπως ειδα την
υπεροχη λαμψη που ειχε δωσει σε ολα τα πραγματα μεσα στην σακουλα ειπα γιατι οχι να την κρατήσω να σώσω οτι μπορούσα και να το βάλω μέσα σε ένα άσχετο καθαρό βαζάκι!
 
 
Αυτό και έκανα πήρα ένα ποτήρι και έβαλα μέσα όλα τα κομματάκια που είχαν μείνει στην συσκευασία και τα πάτησα με ενα κουτάλι να γίνουν σκόνη,τέλος την έβαλα σε ένα καθαρό βαζάκι από μια κρέμα ματιών της μαμάς μου καιιιι έτοιμο το υπέροχο μου pigment !
 
Τα δύο χρώματα ενώθηκαν και το αποτέλεσμα είναι το τέλειο dupe για το πολύ γνωστό pigment naked απο την εταιρεία Mac :
Αν λοιπόν δεν έχεις τα χρήματα για να αγοράσεις το pigment Naked μόλις σου βρήκα την απίστευτα οικονομική λύση να το αποκτήσεις .Φυσικά πήγα στο κατάστημα Mac και εχω κάνει το check μου οπότε ναι είναι το τέλειο dupe !
 
Φιλάκια πολλά Κατερίνα