Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

LIERAC Hydra-body scrub & Hydra-body lait review

Γεια σας κοριτσια μου σημερα σας εχω review απο δυο προιοντα Lierac που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό.Αφου σχεδόν τα τελείωσα (γιατι ειναι travel size ) θα σας πω στο περιπου την άποψη μου .Λεω στο περιπου γιατι αν δεν χρησιμοποιήσεις το κανονικό μέγεθος ειναι δύσκολο να καταλάβεις αρκετά για ενα προϊόν.

Λοιποοοον:

Το γαλάκτωμα σώματος εχει ενα αρκετά καλο άρωμα (γάλα αμυγδαλου,litchi,coco vanille),το απορροφά σχεδόν αμέσως η επιδερμίδα  και δεν κολλάει καθολου.Αυτο που πρόσεξα ήταν οτι εκανε πολυ ελαστικό το δέρμα,τωρα δεν μπορω να πω κατι άλλο γιατι ήταν αρκετά λιγο το προϊόν .Η τιμή του απ'οτι ειδα σε ηλεκτρονικά φαρμακεία ειναι απο 14 € και ανεβαίνει ως και 20€.Ειναι πολλα χρήματα για ενα γαλάκτωμα τουλάχιστον εγω δεν θα τα έδινα ,αλλα απο την αλλη η εταιρεία lierac βγάζει πολυ ποιοτικά προιοντα οπότε γνωρίζουμε ολοι πάνω κάτω τις τιμές που εχει .


Το scrub τωρα μου άρεσε παρα πολυ εχει παρόμοια μυρωδιά και αυτο που λάτρεψα ειναι οι πολυ πολυ μικροί κόκκοι που εχει .Κανει δυνατή απολεπιση και μετά το δέρμα ειναι super απαλό σαν μωρού.Η τιμή του σε μεγάλη συσκευασία ειναι απο 14€ εώς 29€ lol .

Σας βαζω και μια φωτογραφία απο το κανονικό μέγεθος που εχουν και τα δυο :


Αυτα ειναι κοριτσια μου τα δυο προιοντα σώματος απο Lierac.
Εσείς θα αγοράζετε ενα προϊόν σώματος με λιγο τσιμπιμενη τιμή?
Φιλακια πολλα καλές γιορτές 
Κατερίνα 

5 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία φαίνονται,αλλά προσωπικά δεν νομίζω να τα έδινα τα 15-20 ευρώ...
    Πιστεύω ότι μπορείς να βρεις προϊόντα που κάνουν πολύ καλή δουλειά σε χαμηλότερη τιμή..! :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε δεν το λες και λίγο τσιμπημένη!!!εγώ προσωπικά δεν θα έδινα τόσα λεφτά με τίποτα... αλλά για να τα έχουν τόσο σημαίνει ότι είναι πολύ αυτοί που τα δίνουν!!!

    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασε εχει δίκιο ειναι ακριβά .Μπορεις να βρεις πολυ καλα προιοντα σε πολυ χαμηλότερες τιμές.Μου ήρθε το δώρο σου και ειναι υπεροχοοοοοοο ηθελα πολυ να δοκιμάσω την μασκαρα αυτη και τα σκουλαρίκια και το μολύβι υπεροχα θα τα δεις σίγουρα σε βιντεο που θα κανω .Φιλακιαααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαίρομαι που σου άρεσαν!θα περιμένω και το βίντεο!εύχομαι να τα χαρείς! :)

      Διαγραφή