Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Castalia dermopur review

Σημερα σπάω ρεκόρ 3 αναρτήσεις σε μια μερα και μου αρέσει τόσο πολυ.Αν είχα χρόνο θα εκανα πολλα και στο blog μου αλλα και στο κανάλι μου στο You Tube αλλα προς το παρόν .......!
Αυτο θα ειναι ενα review με δυο πραγματάκια απο την εταιρεία Castaliaπου χρησιμοποιώ κάθε μερα και πραγματικα λατρεύω ......

Ειναι ενα gel για καθαρισμό προσώπου που παρόλο που το εχω σε travel size και το χρησιμοποιώ 2 φορές την ημέρα μου κράτησε ενα μηνα :-) και η υπέροχη κρέμα προσώπου για ματ αποτέλεσμα .

1)Το καθαριστικο gel Dermopur nettoyant κανει πολυ πλούσιο αφρό και αφήνει το δέρμα τέρμα καθαρό και απαλό .Η μυρωδιά του δεν εχει τιποτα το ξεχωριστό όπως τα περισσότερα gel του φαρμακείου αλλα σαν αποτέλεσμα αφήνει μια φρεσκάδα στο δέρμα που διαρκεί.Η τιμή του στα 150ml παίζει απο 9€-12€ σε ηλεκτρονικά φαρμακεία που τσεκαρα.Για τα αποτελέσματα που ειδα εγω ειναι ενα προϊόν που σίγουρα θα αγοράσω σε κανονικό μέγεθος .

2)Η κρέμα τωρα η Dermopur cream Matifiante ειναι η αποκάλυψη για μένα πραγματικα.Την είχα βάλει και στα αγαπημενα για το μηνα Οκτωμβριο και μέχρι να τελειώσει θα εινα πάντα στα αγαπημενα .Ειναι λεπτορευστη και πολυ δροσερή οταν την εφαρμόζεις ,θέλει μικρή ποσότητα που ειναι αρκετή για να ενυδατωσει όλο το πρόσωπο .Απορροφαται γρήγορα και αφήνει το δέρμα απαλό και ματ .Super βάση για το μακιγιαζ οτι καλύτερο εχω βάλει εγω ως τωρα ,μην ξεχνάτε πως στο βιντεο αναφέρω οτι έριξε απο την πρωτη θέση την αγαπημένη κρέμα ημέρας που είχα εδω και αρκετούς μήνες .Η τιμή της ειναι απο 9€-13€ 

Η τιμή για την κρέμα σε κανονικό size  και δώρο το gel σε travel size ειναι στα 10,κατι 
Πολυ καλή επιλογή για κοπέλες με προβληματικό και λιπαρό δέρμα όπως το δικό μου .

Και τα δυο για μένα ειναι άριστα προιοντα και σε πολυ καλή τιμή.
Αυτα απο μένα αγάπες μου φιλακια πολλα σε ολες 
Κατερίνα <3

2 σχόλια: