Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Νέα Lip Balms από τη Fresh Line | Review



  Η φετινή μου τρέλα είναι τα μάτ κραγιόν όμως αυτό εχει σαν αποτέλεσμα να αφηδατώνονται τα χείλη μου καθημερινά και να χρειάζοντα ιδιαίτερη φροντίδα όποτε για μένα τα lip balms είναι το τέλειο όπλο για υπέροχα , υγιή και ζουμερά χείλη όλη μέρα .

 Εδώ ήρθε η ώρα να σου παρουσιάσω τα 5 υπέροχα και ξεχωριστά lip balms της Fresh Line με εώς 98% φυσικά συστατικά που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία τσάντα η νεσεσέρ .

 Μπορείς να τα βρείς σε 5 απίστευτες γεύσεις Βανίλια,Ρόδι,Μέλι,Σοκολάτα,Καρύδα και είναι όλες πραγματικά υπέροχες και κάτι το τέρμα βασικό για μένα είναι πώς όταν τα εφαρμόζεις δεν σου προκαλόυν πικρή γεύση στο στόμα κάτι που μισώ πραγματικά στα lip balms γι'αυτό και λάτρεψα όλη αυτή την καινούργια σειρα και σου την προτείνω .

Το ρόδι και η σοκολάτα αφήνουν λίγο χρώμα ένω όλα τα υπόλοιπα είναι διάφανα :



 Άν όμως θέλεις ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο θα επίλέξεις την καρύδα που πέρα από υπέροχο και άκρως καλοκαιρινό άρωμα προστατεύει τα χείλη με δείκτη  spf 15.




Όποιο τελικά και να επιλέξεις το μόνο σίγουρο είναι πως θα τα λατρέψεις όπως και εγώ και θα θέλεις να τα αποκτήσεις όλα !



                                                                   Φιλάκια πολλά
                                                                     Kate Tzoe 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου