Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

My wishlist 2016 | Kate Tzoe

Είμαι έτοιμη να σου παρουσιάσω την καινούργια μου wishlist ,τα προιόντα που ονειρεύομαι να αποκτήσω και μου έχουν κλέψει την καρδιά .

Προειδοποιώ ότι εχώ κολλητή φίλη στην Αμερική οπότε μπορεί να μου στείλει ότι θέλω ( ok είμαι τυχερη το ξέρω ) γιατί στην λίστα μου έχω και μερικά που δεν κυκλοφορούν καν Ευρώπη .

Πάμε λοιπόν να τα δούμε :

1) Πρώτα και καλύτερα τα Velour Liquid Lipstick από Jeffree Star cosmetics που μπορείς να τα βρείς στο site του http://jeffreestarcosmetics.com/ .Θέλω 3 αποχρώσεις  androgyny - doll part -celebrity skin με την σειρά που τα έχω στην φωτογραφία ,είναι και τα 3 αποχρώσεις που ξέρω οτι θα φοράω συνέχεια όλη μέρα .Η τιμή τους είναι στα 18$ αλλά θέλω και το lip scrub που κυκλοφορεί σε πολλά αρώματα και ακόμη δεν έχω επιλέξει είμαι ανάμεσα σε μπύρα και mojito ή τιμή του είναι στα 12$.


2) Δεν θα μπορούσε μέσα στην λίστα μου να μην υπάρχει και κάτι από Mac το έχω πεί ξανά ότι ή wishlist από Mac δεν τελειώνει ποτέ.
Αρχικά θέλω 2 πινέλα το 168 large anglet contour brush που η τιμή του είναι μια φωτιά περίπου στα 37€  και το πολύ πολύ γνωστό 217 blending brush που η τιμή του είναι στα 25€.
Κόλλημα έχω φάει και με το eyeliner blacktrack που το αγόρασε πρόσφατα η Ζένια και η τιμή του είναι στα 18€. (αν δεν γνωρίζεις την Ζένια δες απλά αυτό https://youtu.be/o5V4XbEGMyY  )3) Ένα προιόν λάμψης που θέλω απελπισμένα το θέλω τόοοσο πολύ που το σκέφτομαι συνέχεια,  φυσικά είναι από Becca Jackyn Hill shimmering skin perfector champagne pop και η τιμή του 38$.
4) Για το τέλος άφησα κάτι αρκετά οικονομικό το foundation από L'Oreal Paris Infallible 24h-matte ένα προιόν πολλά υποσχόμενο που έχω τεράστια περιέργια να δοκιμάσω .Η τιμή του είναι πολύ καλή περίπου στα 13€.


Αυτά λοιπόν είναι όλα οσα θέλω να αποκτήσω μέσα σε αυτή την χρονιά δεν ελπίζω για όλα αλλά έστω για τα μισά .Κάτω θέλω να μου αφήσεις και εσύ ένα σχόλιο με το νούμερο 1 προιόν που έχεις στην λίστα σου για να πάρω και εγώ ιδέες .

                                                                 Φιλάκια πολλά
                                                                     Kate Tzoe