Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Ψεύτικες προσφορές στο διαδύκτιο !!

Πρώτη φορά το κάνω αυτό γενικά νομίζω πώς δεν το πολύ έχω με το γραπτό λόγο αλλά δεν ήθελα να κάνω βίντεο με το εν λόγο θέμα ,οπότε ελπίζω να βρείτε ενδιαφέρον και πάνω απ όλα χρήσιμο αυτό το άρθρο!!

Πάμε κατευθείαν στο θέμα μας :

Έχει πέσει στην αντίληψη μου ότι εδώ και αρκετό καιρό πολλά ηλεκτρονικά φαρμακεία κάνουν fake εκπτώσεις τύπου 50% έως και 60% στο Facebook ,δηλαδή κάνουν διαφήμιση στο Facebook ότι έχουν τρελή έκπτωση στα προιόντα frezyderm πχ και αν πατήσεις πάνω στην διαφήμιση σε παραπέμπει στο site όπου θα ψωνίσεις με έκπτωση .
Πρόσεξα λοιπόν, ότι τα περισσότερα από αυτά και δεν λέω όλα γιατί δεν το έχω τσεκάρει και σε όλα τα φαρμακεία, αυξάνουν την αρχική τιμή του προϊόντος πάρα πολύ πέραν του κανονικού και βάζουν ένα 50% έκπτωση οπότε το πόσο φτάνει την τιμή που πουλούσαν πάντα το προιόν αλλά εσύ νομίζεις ότι έχει έκπτωση .
Τραγικό και ξεδιάντροπο θα το χαρακτήριζα εγώ και πραγματικά ντροπή τους .
Εγώ τσεκαρώ πάντα τιμές γιατί κάνω πολλές παραγγελίες οπότε πάνω κάτω γνωρίζω τιμές από πάρα πολλά προιόντα και εταιρείες !
Κάποιος όμως που δεν ξέρει θα πέσει πολύ εύκολα θύμα εξαπάτησης και θα πιστεύει ότι αγόρασε με έκπτωση .
Ο μόνος τρόπος να προστατευθείς λοιπόν  ειναι να μπείς στο https://www.skroutz.gr/ και να τσεκάρεις την τιμή του προϊόντος που σε ενδιαφέρει και εκεί θα μπορέσεις να συγκρίνεις την προσφορά που το βρήκες με τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά φαρμακεία και να δεις αν όντως έχει έκπτωση ή αν σε κοροιδεύουν !

Τώρα που είναι γιορτές το φαινόμενο αυτό είναι ακόμη πιο συχνό οπότε τα μάτια σας 14 πάντα σύγκριση τιμών πριν επιλέξετε κάτι !

Αυτά από μένα ελπίζω να μην σας κούρασα και να έγινα αρκετά κατανοητή ,θα χαρώ πολύ να δώ τα σχόλια σας !!

                                                                 Φιλάκια πολλά
                                                                     Kate Tzoe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου