Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Sunsilk review

Γεια σας κοριτσια μου σε αυτο το post θα σας κανω ενα review με δυο προιοντα που χρησιμοποιώ τον τελευταίο και απο την εταιρεία Sunsilk.
Ειναι το σπρέι για λεία και μεταξένια μαλλια και η κρέμα λειανσης ,οι τιμές στους ειναι 6,49€ και 2,52 στο Super Market Μασούτης που τα αγόρασα .Βαζει συχνά 50% οπότε τα ειδα μισή τιμή και τα άρπαξα .
Τα χρησιμοποιώ εδω και δυο μήνες κοντά οπότε εχω μια ολοκληρωμένη άποψη και για τα δυο :

1. Ειναι ενα διφασικο σπρέι που υπόσχεται υπεροχα λεία και ρευστά μαλλια οποία στιγμή της ημέρας θελουμε ,μυρίζει παρα πολυ καλα και το άρωμα μένει αρκετές ώρες κατι που μου άρεσε ιδιαίτερα .Δεν θα σας πω οτι κανει τιποτα το τρομερό τα κανει απαλά αλλα σε καμία περίπτωση δεν δίνει την ενυδάτωση και την απαλότητα που προσφέρουν τα λαδακια μαλλιών .Εγω προσωπικά θα το αγόραζα ξανα γιατι λόγο δουλειάς (όλη μερα μέσα στο φούρνο και τα τηγανιά ) τα μαλλια μου την επόμενη μερα που θα τα λούσω δεν εχουν και το καλύτερο άρωμα οπότε τα ψεκάζω με αυτο και τα νιώθω super φρέσκα και μυρωδάτα σαν μολις να βγήκα απο το μπάνιο .

2. Αυτη η κρέμα υπόσχεται τερμα ίσια μαλλια εμποδίζει το φριζαρισμα και δίνει απίστευτη λείανση .
Εγω δεν ειδα τιποτα απο ολα αυτα ,εχει πολυ καλο άρωμα βοηθάει στο ισιωμα με πιστολάκι αλλα τιποτα το φοβερό και το ισιωμα δεν κρατάει καθολου .Λιγο υγρασία να εχει ακόμα και μέσα στο σπιτι τα μαλλια γίνονται άγρια .Ο τύπος των μαλλιών μου ειναι αυτο το σπαστικο που λιγο φριζαρει αλλα δεν ειναι ουτε σπαστά ουτε σγουρα .Σε εμενα αυτο το προϊόν δεν δούλεψε καθολου και σιγουρα δεν θα το πάρω ξανα ,το χρησιμοποιώ βέβαια για να τελειώσει αλλα με δυσκολία .

Αυτη ηταν λοιπόν η άποψη μου για τα δυο προιοντα απο Sunsilk πιστευω οτι για το 50% που τα αγόρασα ηταν ok για κανονική τιμή δεν νομιζω..............!οποτε αν θέλετε να δοκιμάσετε κατι απο αυτα καλυτερα να περιμένετε κάποια έκπτωση !
Φιλακια άπειρα σε ολες περιμενω στα σχόλια να μου πείτε και εσείς αν τα έχετε δοκίμασε και πως σας φάνηκαν .
Κατερίνα 


7 σχόλια:

  1. Εγώ από το conditioner δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη μόνο η μυρωδιά του μ αρέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όντως ακριβό το σπρευ και για αυτό δεν το έχω πάρει,αλλά από αυτά που λες,δεν θα μου έκανε δουλειά μιας και θέλω ενυδάτωση!
    Το μωβ δεν το έχω αλλά έχω το πορτοκαλί που κάνει για ενυδάτωση!Είναι αρκετά καλό για τα λεφτά του αλλά όχι και σαν ένα λαδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δεν μπορω να πω οτι ειναι δυο προιοντα που θα δεις διαφορα στα μαλλια σου !!!

      Διαγραφή
  3. Απ'οτι φαίνεται έχουμε παρόμοια μαλλιά αλλά σε μένα όταν χρησιμοποιώ την κρέμα λείανσης το ίσιωμα κρατάει και δεν φριζάρουν... Είναι πως θα ταιριάξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή